Kissakahvila Helsinki ja Korkeasaari

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Iloinen ryhmä kissabloggaajia kerääntyi Kissakahvila Helsingin oven eteen jo hyvissä ajoin ennen sen avautumista. Olin ekaa kertaa menossa Helsingin Kissakahvilaan ja hyvin innoissani. Myös jo tutuksi tulleiden bloggarien tapaamista odotin kovin. 





Kahvila on viihtyisä ja tarjoilut silkkaa herkkua. Mukavaa, että nyt tämän Helsingin Kissakahvilan omistaa jo Purnauskis Tampereelta tuttu Tiina. Se takaa laadun jatkossakin. Kissakahvilassa en ehtinyt ottaan paljon kuvia, niin kivaa oli höpötellä ja kissoja heinillä kutitella. Parempaa kuvasatoa löydät Tassulinnasta.

Kissakahvilan jälkeen meitä lähti ryhmä ajantappajia Korkeasaareen. Sadetta hiukan saatiin, mutta onneksi silti paljon myös nähtiin! Ja yhdessä oli tietysti mukavaa :) 






 Kissalaaksossa kävimme kahteenkin kertaan, tottakai.
Tämän kissarunsaan päivän jälkeen illemmalla löysin itseni laivasta, matkalla Tallinnan Kissakahvilaan kera kissabloggaajaystäväni. Luin itseni uneen kera Kissavieras -kirjan.

26 kommenttia:

  1. Onpa teillä ollut mukava kissamainen päivä ja näitte tuon ihanan ison kissankin ja kissalaakson muitakin sulokkuuksia! Tuollainen iso kissa kotona olisi aika kiva, jos olisi kesy :D Upea riikinkukko, sellaisenkin haluaisin!

    Mukavaa Tallinnan-matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kissa tuli oikein lähelle esittäytymään. Oli kyllä hieno päivä kokonaisuudessaan.

      Poista
  2. Tuo käärmekuva vaan on niin ihku, vaikken käärmeistä tykkää. Toivottavasti oli hauska lomareissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on käärme veikeä ;) Ja varmaan tiedätkin, että oli hauska lomareissu. Tassut on mulla vähän pipit vielä.

      Poista
  3. Hesan kissakahvilassa kävin helmikuussa kissoja rapsuttamassa ja pian sen jälkeen luin omistajamuutoksesta. Vaikka tilat ovat varsin niukat, toivon sinne enemmän viihtyisyyttä ja tarjoiluun vaihtelevuutta. Ehkä niin on omistajavaihdoksen myötä jo tapahtunutkin. Kateellisena olen katsonut Purnauskiksen ihania kissakuvioituja kahveja ja muita herkkuja. Nuo koivut ovat ainakin tulleet käyntini jälkeen. Kiva!

    Teillä olikin sitten oikein superkissatäyteinen retki. Varmaan Tallinan kissaskahvilastakin on tulossa postaus. Olen kävellyt siitä ohi, mutta silloin se oli kiinni, joten odottaa tsekkausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissacappucinoa löytyy ja muutenkin viihtyvyys on lisääntynyt, arvioivat aiemmin paikalla käyneet. Tallinnan Kissakahvilasta toki postaus tulee.

      Poista
  4. Melkoisen kissamainen päivä siis!

    VastaaPoista
  5. Hienoja kuvia! Taidanpa ottaa kirjasta vinkin :D

    VastaaPoista
  6. Kyllä näillä kissamaisuuksilla viikko kuluukin nopeasti? Oli mukava tavata taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari päivää meni kuin siivillä, mutta kotona alkoi taas Jesse-puheet. Meidän kissat on takuulla ihan kyllästyneet kaikenlaisiin isoveli-leperryksiin. Toivottavasti näemme viimeistään sitten syyskuulla taas.

      Poista
  7. Hieno kahvila tuo kissakahvila, pitää kertoa tyttärelle että käy joskus siellä, ai niin se kolmas kissa on miiko, 3 itämaista kissaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tyttäresi olla yhtä kissahullu, kuin minäkin. Tätä kissakahvilaa voin Suositella!

      Poista
  8. Onpa ollut sinullakin ihan kissan päivät! Aika näyttäävä tuo käärmeen olemus, hui.

    VastaaPoista
  9. Hienoja kuvia! Oli todella mukava kahvilareissu.

    VastaaPoista
  10. Kiitos! Oli kyllä taas niin kivaa.

    VastaaPoista
  11. Olipa kiva nähdä - ja kivoja kuvia ehdit ottaa! :) Korkeasaareen olisi ollut kiva lähteä mukaan, mutta kävin siellä juuri huhtikuussa oikein pitkän kaavan mukaan. Osuvan kirjan olet löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olis ollut enemmän aikaa viettää, mutta onneksi on Tre kokoontuminen tulossa. Mä oikein säästän ton kirjan tälle reissulle ;)

      Poista
  12. Nyt mun sitten täytyy yksin vaan käydä vaklaamassa Helsingin Kissakahvilan tilat ja uudet listat, koska muutosta näyttää tulleen ja positiiviseen suuntaan ! Harmittaa toki se, etten pääsytkään mukaan sunnuntaina - teillä on ollut selvästi tosi kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä harmi, että et päässyt mukaan. Mutta tuut sitten syyskuulla Tampereelle ja käyt testaamassa Helsingin ensitöiksesi.

      Poista
  13. Pitäisi kyllä käydä tuolla kun Tiina sen nykyään omistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omistajanvaihdos on tehnyt hyvää, sanoivat konkarit.

      Poista
  14. Minulla Kissavieras -kirja vielä odottaa aukaisua.

    VastaaPoista